Астролог разкри бъдещето на Меган Маркъл и принц Хари (Вижте какво им предстои)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари предопределени един за друг

Професионалният астролог Ина Лубимова повдигна завесата около Меган Маркъл и принц Хари. Тя разкри какво очаква херцога и херцогинята на Съсекс в бъдеще. Според нея бракът на Меган и Хари е съдбоносен и не е случаен. Тя предначерта бъдещето им на база на звездите и огласи какво следва за младото семейство.

Очертава се катаклизъм, който ще бъде създаден от Хари, а причината ще е именно избраницата му. Дали ще го преодолеят и какво очаква обаче любимата двойка на Великобритания, става ясно от думите на астроложката.

За Меган  Маркъл и принц Хари

Хари и Меган се срещнаха след навършени 30 години. Това е времето, когато хората вече съзнателно взимат решения за живота си. Те са наясно как точно искат да изживеят втората половина от него и какво очакват от семейния си живот. Хари се влюби в Меган от пръв поглед, а причината е, че той открива у нея черти, които притежаваше майка му – принцеса Даяна.

Меган се занимава с благотворителност, тя не дели хората по парите и уменията им. Говори открито за проблемите на обществото и се стреми да промени света към по-добро. За нея Хари стана мъжът, за когото тя мечтаеше – чаровен и добронамерен, който мигновено пое отговорност за връзката им. Брачните им очаквания съвпадат напълно и това е част от успеха на съжителството им.

В началото на годината двойката се отказа от кралските си задължения, като това се превърна в едно от най-обсъжданите неща в света, тъй като става въпрос не само за личния живот на двамата, а и за част от перспективите на британската монархия.

Семеен живот

В момента двойката се справя добре в отношенията си. Всеки от тях вижда в другия онзи човек, с който би остарял и до когото би умрял един ден. За Хари е важно да има хармония в семейството, а Меган има по-светски поглед към брака – тя не цени толкова пеперудите в стомаха, колкото държи на стабилността и надеждността на партньора.

Тя не може да бъде обвинена в неискреност на чувствата си. Тя искаше да срещне точно такъв човек, когото да обича и крайна сметка срещна и се влюби в него. Хари е зодия дева – той е екстроверт, но много срамежлив. Въпреки че през целия си живот е получавал огромно внимание, принцът никога не е получавал удоволствие от това. Той има нужда от признание, похвала и подкрепа, но държи да я получи от любим човек.

Според наталната му карта, неговият партньор е много важен за него. Той има нужда да бъде ръководен и да има инициативен човек до себе си, а Меган е именно такава. В професионален план той трябва да се занимава с нещо, свързано с екологията и отново се вижда колко подходяща за него е съпругата му, която е готова са сподели мисията му за спасяване на планетата.

Конфликти

Според звездите Меган и Хари в близките години няма да имат много сериозни конфликти. Ще се научат да правят компромиси и да разговарят за проблемите. Дори и да имат по-големи кавги, те няма да станат публични и това ще помогне на двойката да се сближи още повече.

Двамата имат всички шансове да преодолеят всички препятствия по пътя си. Конфликт ще възникне най-вече защото Хари ще иска да промени някои черти от характера на Меган и поведението й. Като силна личност обаче тя ще устои на това.

Меган е зодия лъв – тя е много ярка и харизматична личност, което винаги се появява в светлината на прожекторите. Тя е любопитна, интелигентна и способна да вижда ползите за себе си във всяка ситуация. Тя е типичен интроверт.

Хората гледат на нея като лидер и търсят често мнението й. Тя трябва да направи своя лична марка. Според наталната карта ще има най-много успех, ако се занимава с туризъм, обучение или благотворителност.

Що се отнася до най-обсъжданата тема напоследък – напускането на кралското семейство от задълженията им към короната, то тази стъпка ще бъде от полза за двамата. Те ще постигнат страхотни резултати и то като отделни независими личности, които имат свои планове и желания.

Астролог разкри бъдещето на Меган Маркъл и принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Астролог разкри бъдещето на Меган Маркъл и принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Целта им да се справят с трудностите, без да разчитат на кралските привилегии, е постижима за тях. За Хари това ще бъде ново предизвикателство и го поема в най-подходящия момент. Той е готов на всичко, за да направи семейството си щастливо, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар