Слави Трифонов: Готов съм за премиер!

Гласувайте за статията
19Слави обяви, че ще се яви на следващите парламентарни избори

Слави Трифонов май вече се вижда не просто в политиката, а и начело на изпълнителната власт – пише в. „Уикенд“. Шоуменът обяви директно, че е готов „да свърши работа“ като премиер на България. Това свое призвание той направи в интервю пред продуцента Маги Халваджиян в интернет версията на шоуто „Господари на ефира“ – отбелязва изданието.

Макар да се опита да отрича, че има апетити към властта, Слави Трифонов призна, че смята да участва с бъдещия си политически проект в следващите парламентарни избори, които се очакват идната пролет. Интервюто на Маги Халваджиян бе с въпроси на зрители, един от които бе дали Трифонов е готов да приеме ролята на министър-председател на страната.

„Хипотетично аз ще понеса необходимата отговорност, за да свърша работа. Как да го кажа по ясен начин? Аз ще свърша работа. Не! Прозвуча като обещание. Аз ще направя всичко възможно, за да свърша работа! Да, това мога да гарантирам“ – беше отговорът на Дългия.

При следващия въпрос, свързан с евентуалната му политическа кариера на развитие, тв водещият разкри амбицията си да се яви на избори, което предполага и амбиция, ако не да ги спечели, то поне да вземе достатъчно гласове за парламентарно представителство.

Слави се надява да вкара в парламента партията си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар