Арестуваха Тачо на Жени Калканджиева заради побой над съсед (Подробности + Реакцията на миската)

Арестуваха мъжът на Жени Калканджиева сн. Вип Брадър
0

Тачо на Жени Калканджиева арестуван заради побой

Съпругът на Жени Калканджиева — Стефан Манов-Тачо осъмна в ареста. А причината е побой и заплахи срещу съсед. Новината бе съобщена в репортаж на Би Ти Ви, които излъчиха и клип от инцидента.

На видеото се вижда, как Тачо се бие със свой съсед, който му направил забележка за силна музика. Мъжът е с рани по лицето, видими следи от тежкия побой и разказва, че Тачо го е заплашвал да го убие.

Съседите извикали полиция, след като Тачо отказал да остави съседа си доброволно. Самата Жени Калканджиева отрече да е имала каквото и да е общо с инцидента и заяви, че дори не си е била у дома по това време.

„Съжалявам, не знам какво е станало. Не съм била свидетел на инцидента. Със съпруга ми сме временно разделени и не живеем заедно от известно време. Аз и синът ми живеем в друг апартамент. Не съм била свидетел на случката“, сподели още Жени.

Калканджиева се въздържа от оценка на ситуацията, но паметливи припомнят, че Ташо се слави със сприхавия си характер. Преди няколко години подобен случай имаше и във „ВИП Брадър“, където той и половинката му участваха. Стефан бе изгонен от предаването, защото вдигна ръка срещу друг участник. Той се извини по-късно като сподели, че не е бил трезвен, а и принудителното въдворяване в къщата на „ВИП Брадър“ му се отразило твърде зле и реагирал твърде агресивно.

В крайна сметка продуцентите го върнаха в шоуто, където той поднесе извиненията си на засегнатите лица. При този инцидент обаче, полицията го арестува и задържа за 24 часа.

Арестуваха мъжът на Жени Калканджиева сн. Вип Брадър
Арестуваха мъжът на Жени Калканджиева сн. Вип Брадър

Подробностите около инцидента се изясняват, но се очаква на Тачо да му бъдат предявени обвинения за заплахи за убийство и побой. До този момент съпругът на Жени Калканджиева избягва всякакви коментари по темата.

Видео от инцидента може да видите тук: https://btvnovinite.bg/bulgaria/srednoshten-poboj-v-stolichnija-kvartal-bojana.html

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.