Димитър Бербатов и Елена в паника заради коронавируса

Димитър Бербатов и Елена в паника заради коронавируса
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов и половинката му Елена са били силно притеснени заради разпространението на коронавируса

Димитър Бербатов и неговата половинка Елена са силно притеснени от коранавируса. Повод за притесненията им е фактът, че те са пътували до огнището на заразата в Европа. В момента, в който КОВИД-19 заплашително се е приближавал към Италия, Димитър Бербатов и Елена са били там.

Двамата пътуваха до Рим в началото на месец февруари. Повод за романтичната им почивка бяха два лични празника. Влюбените  отпразнуваха рождените си дни. Димитър Бербатов е роден на 30 януари 1981 година, а половинката му Елена празнува рожден на 3 февруари. Красавицата е родена през 1978 година.

Точно по времето, когато двамата са били в Италия, COVID-19 бавно, но заплашително е започнал да се спуска над Апениниския полуостров и Западна Европа. Дни по-късно епидемията изригна със страшна сила.

Липсва официална информация дали Димитър и Елена са се тествали за коронавирус след избухването на епидемията. Според анонимни източници, футболистът и неговата половинка са се изследвали два пъти. Първия път те са си направили тест в края на февруари, а след това в началото на март. Тестовете им са били отрицателни.

В момента Бербо и семейството са в София и спазват всички мерки, наложени от българското правителство и кризисния щаб, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар