Нумероложката Нели Колева с прогноза за края на пандемията от коронавирус Преглеждания: 5971

0
5/5 - (1 vote)

Нумероложката Нели Колева направи прогноза за края на пандемията от коронавирус

Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ – София, специалност „Изчислителна техника“и е научен сътрудник първа степен направи прогноза за края на пандемията от коронавирус. Тя сподели кои хора ще прекарат по-леко кризата и за кои това ще бъде изключително тежък период.

Нумероложката е категорична, че 2020 година ще бъде поставено ново начало, което ще е по-осезаемо във второто полугодие.

Започналата през тази година трансформация ще продължи доста години. През 2020 най-голяма активност има числото 4, което предопределя ограниченията, лишенията, самотата и липсата на енергия.

От астрологична гледна точка Сатурн в хороскопа на всеки човек определя начина, по който му се отразява текущата ситуация. Сатурн е планета, която отговаря за реда, дисциплината и за ограниченията. Хората изразен Сатурн в рождената си карта ще преодолеят по-леко последствията от пандемията с коронавируса.

По-трудна е ситуацията за хората под влияние на Луна, Нептун, Венера в рождената си карта. Тези, при които има активното позитивно влияние на Уран и Меркурий, се наблюдава проявяването на засилен интерес към всичко случващо се по света.

На въпроса кога ще дойде краят на пандемията, Нели Колева отговори, че това ще се случи в края на месец май и в началото на юни. Периодът се свързва с осезаемо раздвижване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.