Топ астрологът Силва Дончева направи апокалиптична прогноза

Гласувайте за статията

Ще се справим с медицинската криза, но трудно ще овладеем икономическата

Топ астрологът Силва Дончева направи прогноза, която не звучи никак обнадеждаващо. Казано с други думи, прогнозата й е направо апокалиптична.

„Имаме проблем, който засяга цялата планета. Коронавирусът е в разгара си, като април и май ще е кулминацията. Последиците ще бъдат поне две години“.

Силва Дончева

Ще се справим с медицинската криза, но трудно ще овладеем икономическата

Това каза известният астролог Силва Дончева. „Ние ще придобием имунитет и заразата ще намали силата си. Ще си тръгне след 2020 година. През 2021-2022 година, ще се установи, че няма толкова много жертви. Това, за което ще се говори основно ще е какво да правим с икономиките. С медицинската криза ще се справим, доста трудно ще се справим с финансовата криза. Това е фокусът, в който трябва да се вземат мерки“, каза Силва Дончева.

„Следващите две години ще бъдат много тежки. Хората да не се отчайват. Да не мислят, че старото ще се върне. На практика това означава, че ще е необходимо да се адаптират много бързо към новите ситуации. Спасението, за да оцелеем, е да се пренастроим към новите релси, да възстановим икономиката си“, допълни Силва Дончева.

Междувременно стана ясно, че прокуратурата в Русе започва разследване срещу ясновидката, която лекува коронавирус. Това се случва, след като Нова телевизия показа в репортаж как измамник, който си играе с човешки съдби, беше арестуван зрелищно и по-късно освободен с мярка „гаранция“.

В интервю, излъчено по телевизионни медии, млада жена обяснява как ясновидката Маг Златина й помогнала да има деца. Жената се казва Рени Иванова, а че историята е измислена потвърди нейният баща.

Самата Маг Златина твърди, че лекува COVID-19 срещу сумата от 980 лева, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар