Изключително тежък удар за Иван Христов и Андрей Арнаудов

Гласувайте за статията

Ръководството на bTV разпореди да се спрат всички външни продукции

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов понесоха изключително тежък удар.

Оказва се, че извънредните мерки са нанесли доста сериозни поражения върху бизнеса на опосумите.

Колоритните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов ще понесат сериозни финансови загуби, а бъдещите им проекти са пред провал.

Иван Христов

Ръководството на bTV разпореди да се спрат всички външни продукции

Още с настъпването на извънредното положение, ръководството на bTV разпореди да се спрат всички външни и високо рейтингови продукции, заради настъпилата стагнация в рекламния бизнес.
От ефир падна култовото предаване „Папараци“ с водещ Венета Райкова, което е продуцирано именно от Иван и Андрей.

Провалите не стихват дотук. Наложи се и дълго рекламираният сериал „Съни бийч“, отново дело на двамата продуценти, да спре след четвъртия си епизод.
Иван и Андрей се намират в небрано лозе, след като от ръководството им съобщили да не бързат със снимките и на „Фермата“.

За сметка на това, от Нова телевизия мислят през есента за завръщане на „ВИП Брадър“ с нови и колоритни участници. Идеята за завръщането на сеирджийското шоу дошла, след като стана ясно, че няма как да се проведат кастинги за нови участници за „Игри на волята“. В същото време медията държи да има риалити формат през есента.

Иван Христов и Андрей Арнаудов се крепят от надеждата, че епидемията ще премине през лятото и ще могат бързо и адекватно да реагират и да заснемат нов проект, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар