Ясновидката Николета Йорданова: По-страшна зараза ще дойде след коронавируса

Ясновидката Николета Йорданова: По-страшна зараза ще дойде след коронавируса
5 (100%) 1 vote

Ясновидката Николета Йорданова направи стряскащо пророчество

Николета Йораданова е сред малкото ясновидки, които не работят с импулсни телефони. Чрез профила си във фейсбук тя често споделя със своите последователи виденията, които има.

Преди броени дни тя за пореден път предсказа нещо, което вся страх сред последователите й в социалната мрежа, които са почти 17 000. Николета Йорданова сподели с тях, че е имала видение, в което е видяла българското знаме свалено.

Според нея това е лоша поличба и вещае неприятности за страната и народа ни. По отношение на ситуацията с коронавируса гадателката се изказва лаконично. От думите й става ясно, че тази зараза е незначителна на фона на следващ щам, който ще ни удари след време.

„Тъмните сили сега се зареждат от страховете ви в световен мащаб. Паниката ги зарежда с енергия, а вие сте като затворници в страха си“, споделя Николета Йорданова.

Но въпреки, че подценява коронавируса, тя също е предприела мерки за подсилване на организма си. Гадателката разкри рецептата си, която включва мед от глухарчета, шведска горчивка, боров прашец и екстракт от бамбукови листа.

Отделно приготвя още един илач – в 4 литра вода вари джинджифил (парче с дължина 10 см) заедно с 3 изцедени лимона и мед.

Звездата от „Ясновидци“ споделя, че единствено с магнитните бури не може да се справи, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар