Принц Хари нанесе жесток удар по кралското семейство

Гласувайте за статията

Очевидно решението му е окончателно

Принц Хари нанесе изключително жесток удар по кралското семейство.

Той направи нещо, с което тотално шокира британците и затвърди кардинално решението си да загърби кралското си семейство и потекло.

Херцогът на Съсекс вече живее с любимата си Меган Маркъл и сина си Арчи в Лос Анджелис. По всичко личи, че кралското му минало вече е просто история.

принц Хари

Очевидно решението му е окончателно

Принц Хари сътвори нещо, което съсипа кралицата и доказа решимостта му да се откаже напълно от престола и задълженията си.
Това пролича при регистрацията на туристическата му инициатива „Travelyst“. В документите за нея Хари е написан като „принц Хенри Чарлз Алберт Дейвид, херцог на Съсекс“. Той не посочва нито фамилното си име, нито титлата „негово кралско височество“, която можеше да използва, докато се откаже от кралските привилегии.

Принц Хари обяви създаването на „Travelyst“ още през 2019 година. Инициативата има за цел да помогне на туристите, които биха искали да намалят щетите върху околната среда по време на пътуванията си.

По-рано се очакваше, подобно на други членове на кралското семейство, лишени от титла, Хари да промени името си на Маунтбатън-Уиндзор. Възможно е също така той да се върне към фамилията Уелс, която използва в училище и в армията.

Припомняме, че на първи април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да действат като членове на британското кралско семейство. Те сториха това, за да могат да се преместят в САЩ, където да работят.

Двамата се отказаха от титлата „ваше кралско височество“ и държавно финансиране на тяхното име Sussex Royal.
В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на бащата на принц Хари – принц Чарлз, който ще издържа двамата с личните си средства, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар