Маги Халваджиян избухна (Какво го разгневи?)

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян скочи на българите, които не спазват правилата

Маги Халваджиян избухна в социалната мрежа Инстаграм. В официалния си профил той „нападна“ всички българи, които не спазват ограниченията, поставени от властта, заради разпространението на коронавируса.

„Старите хора казват – „Ей сега ще им лъснат з*дниците!“ Крехката надежда, която таях, че вече обществото ни е по-зряло, по-отговорно и по-дисциплинирано се изпари в рамките на един ден! Не се чудете защо сме в преход вече 31 години! Ето ви го отговора! Такова ни е отношението към всичко! Към правилата, към работата, към отговорностите ни! Короната ще мине и ще замине! Нравите ще останат!

И още 100 години ще сме в преход! А онези от нас, които спазват правилата, дисциплинирани са и отговорни ще страдат винаги, защото вместо да подобряват живота си с огромни крачки, ще бъдат забавяни и спирани от хората, за които говоря! И след като Короната си отиде, същите тези безотговорни хора, ще плюят, ще завиждат и ще мразят, дисциплинираните и отговорните, които успяват в живота! Защото никога няма да проумеят, че за да успееш, трябва да си на първо място много отговорен!“, пише продуцентът на шоуто за имитации „Като две капки вода'“.

Много от последователите на Маги Халваджиян го подкрепиха и дори споделиха как е в другите страни. „Живея в Дубай, тук можем само на три дни да излезем и то само с разрешение от полицейската апликация до магазина или до аптеката до час. Приятелите ми са от целия свят… не е само карантинно положението в България. Целият свят е блокиран! Защо само българите мислят, че някой все ги лъже, мами или ограничава?

Маги Халваджиян скочи на българите, които не спазват мерките за сигурност, въведени за предпазване от коронавируса сн. Инстаграм

Маги Халваджиян скочи на българите, които не спазват мерките за сигурност, въведени за предпазване от коронавируса сн. Инстаграм

Ще мине, но защо трябва да го удължаваме с инат и гордост? Нямам търпение всичко да свърши добре за всички, за да се прибера при моята майка“, пише последователка на Маги Халваджиян в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар