Това пророчество за принц Чарлз хвърли света в ужас

Мнозина треперят то да не се сбъдне в действителност
0

Мнозина треперят то да не се сбъдне в действителност

Кошмарно пророчество за принц Чарлз хвърли света в ужас.

Колкото и изненадващо да звучи, пророчеството за принц Чарлз, е дело на Лейди Ди. То бе споделено наскоро от Джоан Хангер, която помагала на принцеса Даяна да разтълкува сънищата си.

принц Чарлз
Мнозина треперят то да не се сбъдне в действителност

„Тя винаги казваше, че не може да види себе си като кралица на Великобритания. Но ужасът в очите й бе неописуем когато ми сподели какъв кошмар е сънувала“, спомня си Джоан Хангер.

„Даяна ми каза, че е видяла Чарлз обезглавен“, спомня си.
Всички са наясно, че след смъртта на кралица Елизабет II именно най-големият й син принц Чарлз трябва да заеме мястото й и да стане крал на Великобритания.
Но бившата му жена принца Даяна била сигурна, че това нещо никога няма да се случи.

„Тя каза, че го е сънувала обезглавен. Този сън може да бъде тълкуван по много начини. Но с оглед на ситуацията в семейството й това означаваше само едно – той никога няма да има корона на главата си“, категорична е Джоан Хангер.

Това, че принц Чарлз може никога да не се докопа до кралския трон на Острова се потвърждава и от последните събития в британското кралско семейство.
Припомняме, че той наскоро бе диагностициран с коронавирус и заради това се наложи да се самоизолира. Принцът се оттегли и от кралските си задължения. Същото направи и кралица Елизабет Втора. Тя обаче избра не синът й да я замести на кралския трон, а най-големият й внук – принц Уилям, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.