Димитър Рачков в паника (Тества се за коронавирус всяка седмица)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков се наплаши заради разпространението на коронавируса

Комикът Димитър Рачков разкри, че всяка седмица се изследва дали се е заразил с новия коронавирус. Признанието актьорът направи по време на лайв чат с феновете, част от който беше и неговият брат по оръжие пред камерата Васил Василев – Зуека.

„Имаме семейства, деца. Нищо човешко не ни е чуждо и се притесняваме и ние“, обясниха водещите на шоуто за имитации „Като две капки вода“, след като фен ги попита дали се страхуват от Covid-19, пише „Монитор“. Относно ежеседмичните си тестувания, Рачков обясни, че тъй като продължава да води активен социален живот покрай работата си и всяка седмица застава на сцената на „Капките“ за поредния лайф, иска да е сигурен, че близките му са в безопасност.

Въпреки безпрецедентните мерки за безопасност, взети от екипа на „Като две капки вода“, Димитър Рачков се притеснява за своето здраве и това на семейство и близките си.

Колегата му пък разкри, че актьорът е вманиачен на тема здраве и дори при нормални условия често посещава лекарските кабинети, за да се убеди, че всичко със здравето му е наред.

И Димитър Рачков, и Васил Василев – Зуека обаче са категорични в едно, а то е, че искат да продължат да се срещат онлайн с феновете си. „Това е странно комбинация между формата на „Господари на уеба“ и лайв чат. На мен ми е много интересно, като имаме комуникация с вас“, уточни още Димитър Рачков.

Димитър Рачков разкри, че всяка седмица се тества дали се е заразил с коронавирус сн. YouTube

Димитър Рачков разкри, че всяка седмица се тества дали се е заразил с коронавирус сн. YouTube

Той разкри и една тайна от „Като две капки вода“. Рачков сподели, че и този сезон на шоуто за имитации се обмисля двамата с Васил Василев – Зуека да влязат в образ, предават от show.blitz.bg. Дали обаче това ще стане и кои известни личности ще имитират двамата водещи, засега можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар