Антония Петрова пак се фука (Миската показва умения в кухнята + Снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова се гордее с уменията си в кухнята

Антония Петрова се фука с уменията си в кухнята. Г-жа Батинкова поздрави своите фенове в социалните мрежи по случай Велинден, като не пропусна да изтъкне и своите кулинарни способности. Антония сподели, че за първи път се захваща да прави козунаци за празника, но разкри, че са й се получили много добре и тя се гордее от резултата.

„Приятели, семейство Батинкови, Ви пожелаваме: Светли празници! Бъдете здрави и щастливи! Тази година, ние собственоръчно, за първи път в живота си, месихме козунаци! Направихме два вида: традиционни козунаци на плитка, със сурови ядки и сушени плодове и модерни козуначени мъфини, със сладко от вишни и смокини! Много се гордея с резултата, получиха се изключително вкусни!

Пожелания

А също така, както всяка година, боядисахме 60 цветни, шарени, пъстри яйца! Best Batinkov се включи активно и доста се забавлява, беше истински заинтригуван от целия процес! Ние, тримата Батинкови, ви желаем още: любов, сплотеност, топлина и светлина в домовете ви, в семейството ви и сърцата ви, да сте усмихнати, благодарни и благословени!“, написа Антония и сподели хиляди снимки в профила си в социалната мрежа Инстаграм, за да покаже своите кулинарни шедьоври.

Антония Петрова се фука с уменията си в кухнята сн. Инстаграм

Антония Петрова се фука с уменията си в кухнята сн. Инстаграм

Г-жа Батинкова сподели и клипче, на което се вижда как нейният любим мъж натрива бузките на сина им Благовест с първото червено яйце, каквато е традицията. Както всички знаем, г-жа Батинкова е истински ценител на българските традиции и спазва всяка една от тях. А за огромно щастие на феновете си Антония често споделя много снимки в социалните мрежи,  с които ги радва. Както направи и днес.

 

View this post on Instagram

 

Приятели, семейство Батинкови, Ви пожелаваме: Светли празници! Бъдете здрави и щастливи! Тази година, ние собственоръчно, за първи път в живота си, месихме козунаци! Направихме два вида: традиционни козунаци на плитка, със сурови ядки и сушени плодове и модерни козуначени мъфини, със сладко от вишни и смокини! Много се гордея с резултата, получиха се изключително вкусни! А също така, както всяка година, боядисахме 60 цветни, шарени, пъстри яйца! Best Batinkov се включи активно в процеса и доста се забавлява, беше истински заинтригуван от целия процес! Ние, тримата Батинкови, ви желаем още: любов, сплотеност, топлина и светлина в домовете ви, в семейството ви и сърцата ви, да сте усмихнати, благодарни и благословени! 👨‍👩‍👦❤️🏠👑✨

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар