Актрисата и модел по къси шорти и потник може да се сбърка с ученичка

54-годишната Елизабет Хърли се оплака, че пандемията на коронавирус й пречи да сложи в ред личния си живот. Оказва се, че тя иска да открие нова любов, но заради изолацията не може да ходи на срещи с мъже. Звездата обаче не се отчайва защото нейни нови снимки в Инстаграм предизвикаха буря от емоции. [caption id="attachment_625365" align="aligncenter" width="393"]Стара ли? Елизабет Хърли шашна с тяло на ученичка (Вижте я на 54 – Снимки) Елизабет Хърли шашна с тяло на 54 г
Снимка: Инстаграм[/caption] На 16 април Елизабет пусна фото, което е заснела в двора на къщата си. В топлото време Лиз позира в градината си в плътно прилепнал потник и с ултра къси дънкови панталонки. Звездата не бе си направила прическа, а просто бе пуснала косата си и подчертала лицето си с лек грим. От кадъра става ясно, че актрисата по време на изолацията не се е отдала на похапване. Напротив, намира време за тренировки. Заради стегнатите крака, плоския корем и елегантната линия на раменете, нейните фенове я сравняват с ученичка. [caption id="attachment_625366" align="aligncenter" width="437"]Стара ли? Елизабет Хърли шашна с тяло на ученичка (Вижте я на 54 – Снимки) - Снимка 2 Ще повярвате ли, че е на 54?
Снимка: Инстаграм[/caption] Те й пишат: „Лиз, ти си невероятна!", "Перфектна фигура!" Възхищавам ви се! "," А учебниците в чантата ли са?”. Но уви, никой от последователите, които се възхищават на фигурата и красотата й  не се осмели да я покани на среща, предават от graziamagazine.ru.