Виктория Бекъм с онлайн парти за 46-я си РД (Вижте как празнува)

Гласувайте за статията

Днес мисис Бекъм става на 46

Виктория Бекъм ще празнува рождения си ден с виртуален купон. Тя обяви в социалните мрежи, че иска да направи голяма забава за празника си. На който могат да бъдат поканени всички хора от цял свят.

Съпругата на известния футболист Дейвид Бекъм спазва правилата за социална изолация и обяви в Инстаграм, че нейния купон ще започне тази вечер в 20 часа в личния й профил, а за музиката ще се погрижи британският диджей Тони. Като музикалните изпълнения ще са нейните най-любими песни. Тя призова феновете си да се забавляват и да танцуват като увеличат музиката до дупка.

Вики Бекъм на 46
Снимка: Инстаграм

Дизайнерката помоли приятелите си и семейството си вместо да пръскат пари за подаръци да ги дарят на @thechildrenssociety, оргнанизация, която се занимава с грижи за деца изложени на насилие.

Пош Спайс пусна видео,  по случай личния си празник, на което е като малка. Към него тя написа, че за първи път ще го отбележи по различен и необикновен начин . „Но съм щастлива, че ще бъда заедно с Дейвид, Круз, Ромео и Харпър. Най-много ще ми липсва Бруклин, с когото не мога да съм днес. Знам, че тази вечер всички ще се повеселим заедно и ще танцуваме”, пише рожденичката Вики.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар