Иванка Тръмп възмути американците (Наруши карантина, за да пътува до втория си дом)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп наруши федералните предписания за пътуване, за да празнува Пасха в Ню Джърси

Иванка Тръмп наруши федералните предписания за пътуване, само за да отпразнува Пасха в Ню Джърси.

Новината, че Иванка е пътувала от Вашингтон, до клуба на Тръмп в Ню Джърси, по време на пандемия предизвика остри реакции. Разпоредбите на федералното правителство гласят, че пътуванията трябва да се предприемат само по необходимост и в краен случай, за да не се разпространи заразата.

Иванка обаче е нарушила правилата, за да празнува Пасха във втория си дом. Освен това е останала там с трите си деца и е работила от разстояние.

Дъщерята на президента пренебрегна собствените си съвети, както и тези на баща си, като пътува до Ню Джърси за празника. Тя измина над 200 мили със семейството си, за да почете празника, който беше на осми април тази година.

В отговор на критиките, от Белия дом отговориха, че дъщерята на Тръмп не е в нарушение. И пътуването е било като „отиване на работа“, тъй като разстоянието не било много голямо според тях.
Джаред Къшнър също се присъединил към съпругата си. Той е старши съветник на Тръмп и присъствието му в Белия дом е повече от желателно, но въпреки това отпътувал с жена си.

По-късно Къшнър се завърнал във Вашингтон, а Иванка останала в Ню Джърси, съобщава Ню Йорк таймс.

Действията на Иванка обаче противоречат на призива, който тя отправи само седмица по-рано. В клип, публикуван в социалните мрежи, тя каза, че социалната дистанция спасява животи.
„Тези, които имат късмет да останат у дома, моля ви направете го. Всеки от нас играе роля за забавяне на разпространението на вируса“.

Иванка Тръмп стана обект на критики, нарушава карантината сн. Инстаграм

Иванка Тръмп стана обект на критики, нарушава карантината сн. Инстаграм

Когато била потърсена за отговор относно пътуването си, Иванка обявила, че е решила да замине, защото домът й в голф клуба на Тръмп е по-социално отдалечен от имението й в квартал Калорама във Вашингтон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар