Кейт и Уилям проговориха за живота си в изолация (+ Общуват ли с Меган и Хари?)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям притеснени за Чарлз и кралицата, но не казват и дума за Меган и Хари

Кейт и Уилям пазят пълно мълчание относно Меган и Хари. Двойката даде подробно интервю, в което коментираха семейния си живот. Двамата са в изолация в Анмър хол, заедно с децата си и признават, че им е доста трудно да се справят сами в кризата.

„Трудно е. Имаме невероятния късмет, че децата ни могат да са навън и има къде да се забавляват. Но дистанционното образование е огромно предизвикателство“, признава Катрин. Уилям от своя страна споделя, че в началото се е чувствал доста подтиснат, но сега е примирен със ситуацията и се справя с нея. Той споделя, че изолацията до някъде му напомня за дните след трагичната смърт на Даяна. „Тогава преминах през всички етапи на мъката. Гняв, отричане и накрая приемане на ситуацията“, споделя още той.

Уилям не скри, че е силно притеснен за състоянието на баща си. „Тревожа се за него. Фактът, че преживя коронавирус на неговите 71 години е притеснителен. Безпокоя се и за баба си и дядо си, които са в изолация и са сами в момента“, каза още той. Принцът гостува със съпругата си в сутрешния блок на Би Би Си, като се включиха директно от дома си в Норфолк. Той сподели, че редовно се информира за здравето на баща си и дори осъществява видеовръзка с него. „Благодарение на уверенията на лекарите и на мои приятели, които имат възможност да го виждат, съм по-спокоен, че ще се оправи“, каза още Уилям.

Кейт и Уилям мълчат за Меган и Хари сн. You Tube

Кейт и Уилям мълчат за Меган и Хари сн. You Tube

Той и Кейт обаче не казват нито дума за Меган и Хари. Както е известно херцозите на Съсекс са в САЩ, където се включиха като доброволци и разнасят храна на нуждаещите се хора. Двамата напуснаха Англия преди няколко седмици и се преместиха в САЩ, за да започнат нов живот там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар