Д-р Енчев се тества два пъти за коронавирус

Д-р Енчев се тества два пъти за коронавирус
5 (100%) 1 vote

Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев си направи два теста за коронавирус

Д-р Ангел Енчев обяви официално, че си е направил два теста за коронавирус. Причина за изследването му са предстоящите празници и планирано семейно събиране.

Известният пластичен хирург възнамерява да посрещне Великден със семейството и децата си. Но за да е сигурен, че няма да изложи на риск здравето на любимите си хора, той е решил да си направи тест за коронавирус.

Хирургът е дал проба в пловдивска лаборатория на УМБАЛ. Изборът му на лечебното заведение е оправдан от добрата организацията в медицинския комплекс. За целта болницата разполага със специално обособено място извън основния корпус на сградата.

В социалната мрежа д-р Енчев сподели видео, на което е запечатан момента на извършването на теста.

Бившият на Теди Велинова се е тествал с PCR и чрез бърз тест за антитела. Той споделя, че по собствено желание се е самоизолирал за един месец. Очаква и двата резултата да са отрицателни.

„Ако бързият тест покаже и наличие на антитела, още по-добре. Така ще мога спокойно да прегърна и целуна децата си за Великден.Нека бъдем разумни!Светли Великденски Празници!“, написа д-р Енчев в мрежата и пожела на последователите си да пазят себе си и всички около тях.

Малко след това той обяви и резултатите.

„Благодаря на Бога, всичко е наред!“, написа пластичният хирург, публикувайки резултатите от тестовете си, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар