Джъстин Тимбърлейк: Прекарването на 24 часа с дете не е човешко! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Джъстин Тимбърлейк е в щата Монтана заедно със семейството си

Джъстин Тимбърлейк е успял да постигне много неща. Но отглеждането на дете е съвсем друго предизвикателство. Звездата е заедно със съпругата си Джесика Бийл и сина им Сайлъс в къща в щата Монтана. Там те изчакват да премине пандемията от коронавирус.

Тъй като почти всички детски градини и училища в САЩ са затворени, децата са преминали на онлайн обучение или въобще не посещават занятия. Така те се озовават 24 часа с родителите си. А Джъстин Тимбърлейк споделя, че това не е никак лесно за него.

„С Джесика се съгласихме, че прекарването на 24 часа с дете не е човешко“, казва той. Звездата допълва, че все още се чуди как да се справи с предизвикателството. Но той е доволен за къщата в Монтана, която предлага перфектното решение за социална изолация. „Благодарни сме, че имотът ни предоставя възможност да се разхождаме и да подишаме чист въздух“, казва още Джъстин пред „SiriusXM Hits 1“.

Само преди няколко дни Сайлъс навърши пет години, но той трябваше да прекара специалния си ден като много други деца, а именно – само с мама и татко. Джесика Бийл публикува снимка по този повод, с която сподели, че заедно със съпруга й ще подкрепят две организации, които се грижат за гладуващите деца и семейства в Америка.

Тя подканя последователите си да потърсят стари снимки и да публикуват тези от тях, които ги правят щастливи. Изминалите няколко месеца обаче не бяха много щастливи за Бийл. Тя и Тимбърлейк трябваше сериозно да поработят върху брака си, след като изпълнителят беше хванат в опасна близост с колежка.

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му признават, че да си с дете 24 часа не е никак лесно сн. Инстаграм

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му признават, че да си с дете 24 часа не е никак лесно сн. Инстаграм

Няколко дни след инцидента Джъстин публично се извини на съпругата си. Той заяви, че ще направи всичко възможно, за да бъде най-добрият съпруг и баща в света. На 3-ти март актрисата навърши 38 години, а Тимбърлейк беше този, който организира специално парти само за двамата, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар