Христо Стоичков посреща нова снаха (Брат му Цанко си намери половинка)

Христо Стоичков посреща нова снаха (Брат му Цанко си намери половинка)
1 (20%) 1 vote

Братът на Стоичков най-сетне откри любовта

В дома на брата на Христо Стоичков цари истинска идилия.   Бившият футболист от Беласица Петрич се носи на крилете на любовта. Въпреки извънредното положение и изолацията Цанко е на седмото небе. Той от година и горница  живее на семейни начала с нотариуса от Пловдив Соня Аспарухова.

Братът на Христо Стоичков с новата си половинка
Снимка: ХотАрена

Новината издават съграждани на двойката. Най-щастлива обаче е майката на бившия футболист Пенка. По-малкия син на леля Пенка и кандидат снахата се грижели з възрастната жена да не е самотна и да не страда по загубата на съпруга си Стоичко. Който се спомина от онкологично заболяване.

Пенсионерката била възхитена от новата си снаха и я приела като собствена дъщеря. През предишното лято тримата направили обиколка на България. Соня и Цанко завели Пенка Стоичкова на няколко пъти на почивка в Банско и на море.

За новогодишните празници нея оставили сама, а посрещнали 2020 г заедно с нея в зимния курорт.

След като в страната бе обявено извънредно положение влюбените поканили майката на Стоичков да им гостува в пловдивския им апартамент. Но старата жена за нищо на света не искала да напусне къщата си в Ясно поле. Където няма да е затворена между четири стени, а ще може да излиза на двора и да се радва на топлото време, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар