Диляна Попова и Блатечки ударно обзавеждат новото жилище (Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорската двойка използва изолацията да подреди чисто новия си дом

Диляна Попова се похвали с кадри от новото си жилище. Което купиха с Асен Блатечки в края на миналата година. Актрисата и модел пусна кадри от дома им в социалната мрежа. От които се вижда, че използват момента на изолация за да направят по уютно новото си семейно гнездо.

Освен това красавицата потвърди, че наистина са се сдобили с апартамента, слухове, за което се разнасят от дълго време.

От фотосите става ясно, че жилището не е напълно в готов вид и всичко е покрито с огромни найлони. Стените не са напълно завършени – шпакловани са но не са боядисани, нито пък имат тапети. Явно новодомците все още не са решили как да ги обновят.

Диляна Попова в новия дом
Снимки: ХотАрена

Въпреки, че цари хаос и дома е в неугледен вид половинката на Блатечки намери начин как да внесе романтика сред струпаните  строителни материали. На перваза на прозореца се вижда ваза с букет цветя и така тя поздрави близки и приятели за Цветница.

Говори се, че новата придобивка на артистичната двойка е на пъпа на столицата. Площа на жилището е 122 квадратни метра. Закупено е с ипотечен кредит,  цената му е 391166 хиляди лева, предават от ХотАрена като цитират „Телеграф“.

Асен и Диляна са се обзавели с имота на сметка. Справка в канторите по недвижими имоти показва, че такъв апартамент в централната част на столицата обикновено се търгува за по 2 хиляди лева на квадрат. А цялата сума надвишава 500 хиляди лева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар