Щерката на Юксел Кадриев под ключ

Щерката на Юксел Кадриев под ключ
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Юксел Кадриев е заключена у дома

Дъщерята на Юксел Кадриев стои заключена у дома. От началото на месец март тя не е излизала навън.

Наследницата на новинаря тази година завършва училище и както останалите си съученици, и тя се обучава чрез онлайн платформа. 18-годишната Габи се подготвя за предстоящите матури. Покрай създалата се ситуацията около извънредното положение, тя разполага с достатъчно време за подготовка.

Не е тайна, че Юксел Кадриев е доста строг баща, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“. Той държи щерка си под ключ и не й разрешава да излиза, за да не се зарази с коронавирус. Габи, която тази година завършва училище, трудно издържа на наложените от баща й ограничения. Дъщерята на Юксел Кадриев вече е пълнолетна и за него става все по-трудно да я контролира, допълва БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

Колеги на водещия споделят, че Габи е изключително своенравно дете. Скандали между родителите й, на които тя стана свидетел като дете, вече дават отражение.

Юксел Кадриев дълго време водеше борба с бившата си съпруга, за да получи правото да живее с дъщеря си. Колегите му споделят, че едва след като Габи се е преместила при него, той е осъзнал, че не е лесно да възпитава момиче на тази възраст, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар