Брад Пит написа завещанието си (Вижте колко пари ще остави на децата си)

Гласувайте за статията

Брад Пит оставя тлъста сума на наследниците си

Брад Пит оставя тлъста сума на наследниците си. Актьорът оставя на шестте си деца, които има от Анджелина Джоли, 250 милиона в попечителски фонд. 56-годишният Брад явно бърза да направи завещанието си преди финала на точещото се вече две години бракоразводно дело с майката на отрочетата му.

Актьорът може би се страхува, че Джоли ще сложи ръка на голяма част от имуществото му. А вероятно Брад Пит си разчиства сметките и е решил да осигури наследниците си от нея, преди да създаде друго семейство.

Както стана ясно, много наблюдатели на живота в Холивуд се кълнат, че Пит и предишната му съпруга Дженифър Анистън са по-близки от когато и да било. Говори се, че за 50-тия й рожден ден той й е подарил общото им имение, в което са живели като двойка.

Според други слухове, Брад ще пътува заедно с Анистън до Мексико. Оттам Джен иска да осинови бебе. А само преди няколко дни плъзна още една версия. А именно, че Пит и Анистън са се сдобили с близнаци от сурогатната майка. Тя е износила и близначките на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик.

Според анонимен източник, Дженифър Анистън е споделила неотдавна пред приятели, че обмисля вариант да потърси сурогатна майка за бъдещото си отроче. Тя била насърчена и от прочутия водещ Джими Фелън и съпругата му Нанси. Те вече имат две дъщери, родени от „утроба под наем“, предават от standartnews.com.

Брад Пит оставя 250 милиона на децата си от Анджелина Джоли сн. YouTube

Брад Пит оставя 250 милиона на децата си от Анджелина Джоли сн. YouTube

Освен, че Брад ще остави 250 милиона на наследниците си от Анджелина, само преди няколко дни стана ясно и че двамата са се споразумели за още нещо. А именно – как ще бъдат възпитавани децата им. Джоли се е съгласила с актьора, че наследниците им трябва да посещават обикновени училища и гимназии. Доскоро тя настояваше частни учители да обучават в домашна обстановка децата им с Пит.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар