Джесика Симпсън с яки бутове по минижуп (Потрес снимки + кои други звезди се излагат)

Гласувайте за статията

На певицата и на някои другите знаменитости трябва да им забранят носенето на минижуп

Джесика Симпсън шашна с дебели бутове в мини пола. Певицата успя да свали 45 к след третото раждане, но никога не достигна онова тегло, което подхожда на нейната фигура и ръст. На снимките тя изглежда нелепо с големия си бюст и впитата по пищното й дупе пола. Да не говорим за бедрата, които са с достатъчно целулит.

Джесика Симсън в минужуп – грозна гледка
Снимка: apetiten.info

Миша Бартън не може да се похвали с елегантни крака. Но пък обича да се облича с миниужуп или с къси панталонки. Само, че така дебелите й кълки лъсват и се набиват на очи.

Миша Бартън
Снимка: apetiten.info

Сара Джесика Паркър може да е с перфектна талия, но природата не я е дарила с хубави крака, а криви. Тя обаче няма нищо против и не се срамува да се ги показва в мини дрехи.

Сара Джесика Паркър
Снимка: apetiten.info

Анджелина Джоли, която отслабна драстично заради многото проблеми в личния си живот напоследък изглежда уморена и изтощена. Актрисата едно време си показваше хубавите крака в оскъдни роклички. Но в момента предпочита да ги крие с торбести тоалети и не си прави повече експерименти с външността си, предават от apetiten.info.

Анджелина Джоли
Снимка: apetiten.info

Съпругата на Евгений Плющенко Яна Рудковская има красиви крака, но коленете й са ужасни. Когато се облече с панталон изглежда елегантно. Но когато облече минижуп разваля имиджа си.

Яна Рудковская
Снимка: apetiten.info

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар