Анелия под карантина в палат за 2 милиона! (виж тук)

Анелия обитава разкошен дом
0

Анелия живот си живее в палата като кралица!

Анелия най-сетне „отвори“ вратите на своя дом за феновете си. 37-годишната певица сподели кадри от луксозното си иемние в полите на Витоша, което се оценява на близо 2 милиона лева.

Анелия
Анелия обитава разкошен дом

Всъщност това е вторият толкова скъп дом във фолка, идея по-евтин от този на колегата й Константин. Досега певицата е споделяла снимки от двора на баровската къща.

Причина за това са хорските приказки, както и недоброжелателните коментари в лайфстайл средите от хора, смятащи, че звездите публикуват фотоси от този тип, за да се похвалят с охолния живот, който водят.

В Инстаграм изпълнителката качи видео от дома си, в което апелира последователите си да спазват противоепидемичните мерки:

„Сега е моментът да споделя, че животът винаги ще продължи, купоните винаги ще съществуват, излизанията винаги ще са част от живота ни, но сега е моментът всички да сме изключително отговорни, осъзнати, така е, моля ви, призовавам ви, стойте си вкъщи. Целувки, обичам ви“.

Видеото също е заснето във външната част на имота. Впечатление правят масичните колони, вероятно водещи към една от терасите и красивата зеленина, за която се грижи градинар.

По-любопитното видео пък е от трапезарията на Анелия, в която се виждат таваните на няколко нива, стълбището и дървените мебели. В профила й има клип от коридора към спалните помещения.

Всъщност тя купи терена преди 6 години, но строежът се забави заради некоректни майстори. В къщата певицата в момента е сама.

Пратила е дъщеря си Ивон Динева при майка си, тъй като преди обявяването на извънредното положение имала няколко участия зад граница и се притеснявала за здравето на момичето.

От друга страна при баба си Ивон успявала по-добре да се съсредоточи върху уроците си, пише вестник Телеграф.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.