Приятелка на принц Хари: Той е пред изпитание! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Животът на принц Хари след оттеглянето от кралското семейство е стресиращ и пред изпитание

В края на март принц Хари и Меган Маркъл окончателно се оттеглиха от ролите си на старши представители на британското кралско семейство. Херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в САЩ заедно със сина си Арчи.

Въпреки плановете си за установяване в Канада, Меган Маркъл и принц Хари в момента са се изолирали в Лос Анджелис заради пандемията от коронавирус. Но това не пречи на херцога и херцогинята на Съсекс да поддържат връзка със свои дългогодишни приятели.

Сред тях е зоологът Джейн Гудал, която е много близка приятелка на принц Хари. В специално интервю тя споделя, че наскоро е разговаряла с херцога на Съсекс. Пред Radio Time 86-годишната британка казва: „Не знам какво ще се окаже бъдещето му, но да, поддържаме контакт, макар да смятам, че в момента, той намира живота си пред изпитание“.

Джейн Гудал допълва още, че според нея принц Хари е преустановил ловуването, което е традиция в семейството му и то заради Меган Маркъл. „Мисля, че Хари ще спре, защото Меган не обича лова, затова подозирам, че това вече е минало“, казва тя.

За нелекото му преминаване към живот извън кралското семейство споделя и друг приближен. „Нещата са стресиращи за принц Хари след неговия ход. Не му е лесно“, казва анонимен източник за Entertainment Tonight. По-рано този месец изданието научи, че Меган Маркъл и принц Хари използват времето на изолация, за да се подготвят за следващия етап от живота си.

Животът на принц Хари след оттеглянето му от кралското семейство е стресиращ сн. Инстаграм/ sussexroyal

Животът на принц Хари след оттеглянето му от кралското семейство е стресиращ сн. Инстаграм/ sussexroyal

„Те осмислят. Получават много подкрепа от приятели“, казва източник за ЕТ. Той споделя още, че принц Хари усеща липсата на семейството си, но „поддържа връзка със своя баща и обича баба си (кралица Елизабет Втора)“, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар