Нанесоха жестока обида на Мариана Попова

Тя изля гнева си в профила си във Фейсбук
0

Тя изля гнева си в профила си във Фейсбук

Певицата Мариана Попова понесе жестока обида.

Тя рядко пести това, което мисли и в моменти на силен гняв почти винаги споделя мислите си в социалната мрежа, където подобни реакции имат постоянен фокус на внимание.

Мариана Попова
Тя изля гнева си в профила си във Фейсбук

Мариана Попова се почувствала меко казано обидена от отношението на продуцентите Иван и Андрей към себе си. Причината за обидата й е повече от голяма – благотворителният концерт, излъчен по bTV преди броени дни.

„Тъй като и аз много обичам инициативи за помощ, по личен избор и предпочитания на някой си, ще Ви кажа нещичко от сърце. Помагала съм и ще помагам на много хора истински нуждаещи се, помагала съм и на артисти, НО САМО ТАЛАНТЛИВИ!

Днес няма да помогна на никого от вкъщи, защото никой не ме покани, но пък ще помогна на себе си, като не гледам това събитие. А тя, помощта си върви и е толкова личен избор, колкото и избора да се покажеш без да можеш. С много обич!“, написа с гняв изпълнителката в личния си фейсбук профил.

Наскоро Мариана промотира и най-новата си песен „Дъжд“. Въпреки, че се появява по време на кризата с коронавируса, тя се очертава да бъде хит. Музиката е на Светослав Лобошки, текстът е на Александър Петров, а аранжиментът – на Краси Гюлмезов”, сочи Мариана Попова, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.