Мопс буди всяка сутрин ген. Венцислав Мутафчийски

Гласувайте за статията
Домашният любимец на ген. Мутафчийски е голяма негова слабост

Първият, който буди сутрин ген. Венцислав Мутафчийски, е домашният му любимец от породата мопс – пише в. „Уикенд“. Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса призна, че в тази криза не му остава много време за сън – отбелязва изданието.

В 2 ч. през нощта генералът се будел и започвал да чете, за да е информиран за всяко ново събитие около пандемията, която завладя целия свят. Той боред стреса в компанията на любимото си куче, порода мопс, което умилително наричал „Бебчето“. Ген. Мутафчийски публикува снимка с четирилапия си любимец в туитър, от която става ясно, че мопсът спи заедно с него.
От това жена му, която е психиатър, не ревнува. Напротив, тя също много обича мопса и когато генералът е на отдаден на служба навън, всякак угажда на капризите му.

Според мнозина именно любовта му към кучетата е една от причините Кризисният щаб да поразхлаби мерките спрямо собствениците на четириноги домашни любимци. Детските площадки, парковете и спортните съоръжения в градинките са оградени с предупредителни ленти. Разходките са разрешени единствено за стопаните на домашни любимци, но без право да се събират с други животни и съответно стопаните им – с други хора.

Мутафчийски спи с любимия си мопс

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар