Тайра Банкс призна: Качих 16 кг. за една година! (не спира да си хапва)

0

Тайра Банкс е напълняла, но не й пука!

Тайра Банкс изглежда съвсем различно от миналата година. Супермоделът и водеща на предаването „Следващият топмодел на Америка“ се върна към кориците на списания с фотосесия за „Sports Illustrated“ по бански през 2019 година и впечатли със стегнато тяло.

Тайра Банкс
Тайра Банкс призна, че си яде и хич не й пука

Сега обаче нещата са малко по-различни. И Банкс признава, че е напълняла с цели 16 килограма за последните 12 месеца.

Във видео интервю за „Harper’s Bazaar“ супермоделът сподели своето дневно меню и казва, че често сравнява ястия от различни ресторанти със семейството си.

Тайра Банкс казва, че има специална връзка с храната и в момента приема яденето като своето ново хоби. Въпреки че е напълняла с 16 килограма за една година, звездата не мисли в скоро време да се връща към старата си форма.

„Все някога тези килограми ще трябва да си отидат, но това няма да е днес“, казва тя.
Банкс заявява, че яде каквото си поиска и когато си поиска. По време на социалната изолация супермоделът е създала игра, в която включва и своя син – 4-годишния Йорк.

Двамата поръчват храна от различни ресторанти и я оценяват. „Поръчваш от един ресторант за бързо хранене, след това от друг, после от още един и сравняваш бургерите“.

За закуска Тайра обича да комбинира кафето си със сладък геврек. Обядът й често включва нещо вредно, тъй като няма време да похапва здравословни ястия. Споделя, че й е най-трудно да реши между чипс или сусамени барчета. „Понякога ям около 9 пакетчета чипс, след което се чувствам ужасно“.

Вечерята е време за опитване и тогава Йорк и Тайра поръчват от два различни ресторанта, за да разберат кой е по-добър. „Така знаем откъде да ядем следващия път, защото едната храна винаги е ужасна“.

Източник: tialoto

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.