Джордж Клуни и съпругата му похарчиха колосална сума за играчки на децата си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни и Амал не пестят средства дори за играчките на децата си

Преди няколко дни Джордж Клуни и съпругата му Амал направиха дарение от над 1 милион долара за засегнатите от новия коронавирус. Те разпределиха сумата между шест различни организации в САЩ и Обединеното кралство. Част от сумата Джордж и Амал даряват на Италия, която пострада тежко от коронавируса. Клуни имат къща на брега на езерото Комо.

Двамата съпрузи обаче харчат парите си не само за благотворителност, а и за да угаждат на капризите на децата си – близнаците Александър и Ела. Една от последните покупки на Джордж и Амал възлиза на стойност 115 хиляди долара. Доста скъпо за играчка на двегодишни деца. Но не и когато е толкова специална, колкото е тази. А именно двуетажна къща за игри, която наподобява техния реален дом.

Умалената версия на къщата им, с която могат да си играят близнаците, има напълно функционираща кухня и баня, които разполагат със собствен водопровод и канализация. Да не споменаваме за огромната играчка жираф, която децата могат да яздят, и за зип лайна, по който могат да се спускат.

Подобно скъпо съоръжение не може да направи всеки. Затова за проектирането и изграждането на умаленото им жилище Джордж и Амал Клуни се доверяват на прочутата дизайнерка в тази сфера – Барбара Бътлър. Нейно дело са много къщи за игра на децата на различни знаменитости в САЩ, пише „The Sun“.

Джордж Клуни и съпругата му Амал пръснаха колосална сума за играчка на децата си сн. YouTube

Джордж Клуни и съпругата му Амал пръснаха колосална сума за играчка на децата си сн. YouTube

Въпреки че къща за игра за 115 хиляди долара ни се струва твърде голям каприз, според двамата съпрузи те просто искат най-доброто за децата си. Джордж и Амал Клуни обаче са категорични, че няма да позволят на двете си деца да приемат нищо за даденост. Актьорът и неговата любима възпитават близнаците си така, че да оценяват всяко нещо в живота си, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар