Тежка операция отказа Лиъм Хемсуърт от веганството (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Лиъм Хемсуърт бе веган почти четири години

Лиъм Хемсуърт украси корицата на новия брой на списание „Men’s Health“. В интервю за изданието той признава, че през месец февруари тази година бил хоспитализиран с ужасна болка, причината за която били камъни в бъбреците.

30-годишният актьор почти четири години бе веган. Но след операцията разбрал, че такъв начин на живот изобщо не е за него. „Това бе една от най-мъчителните седмици в живота ми. Бях тогава на турне с филма „Isn’t It Romantic?“, но ми се наложи да лежа в болница и да преживея операция. Сега всичко е наред, за щастие.

Но ако изведнъж ти намерят камъни в бъбреците, то вероятността това да се повтори, ако продължиш да се храниш и живееш като преди е поне 50%. Конкретно в моя случай,  това стана от калция, който се намира в огромно количество в зеленчуците.

Всяка сутрин ядях спанак и пиех бадемово мляко, хапвах бадемово масло, а също и веган протеин в пюре. И всичко това считах за супер полезно. Така че трябваше да преразгледам всичко, което влиза в тялото ми“, призна актьорът.

Не само Лиъм Хемсуърт промени навиците си след много години отдаденост на веганството. Елън Дедженеръс, Ан Хатауей и други звезди също признаха, че са установили, че е добре при определени случаи да разнообразят диетата си като включат в менюто си и животински продукти.

За славата

Пред изданието Хемсуърт сподели още, че за него славата е „стресираща“ и коментира, че голяма част от написаните за него неща не са верни. „В някои моменти искаш да говориш, но има и такива, в които разбираш, че не си струва. Само привличаш повече внимание“. Затова той понякога оставя нещата да отминат. Актьорът допълва, че не иска да инвестира време в притеснения за подобни ситуации, а се  съсредоточава върху настоящето и му се наслаждава.

Тежка операция отказа Лиъм Хемсуърт от веганството сн. Инстаграм

Тежка операция отказа Лиъм Хемсуърт от веганството сн. Инстаграм

Лиъм преживя още един сложен момент от живота си след раздялата с певицата Майли Сайръс. Двамата имаха дългогодишна връзка и твърде кратък брачен живот, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар