Слави Трифонов с откровена изповед за личния си живот

Слави Трифонов с откровена изповед за личния си живот
3 (60%) 2 votes

Слави Трифонов разкри защо не е семеен

Слави Трифонов направи откровена изповед за личния си живот. Той разкри защо няма семейство. Шоуменът сподели, че много е искал да се ожени, въпреки че това не му е личало. Той направи това разкритие по време на срещата си с продуцента Магърдич Халваджиян в електронното издание на „Господарите“, видя HotArena.

Маги и Слави бяха скарани повече от 10 години. Но в крайна сметка те се сдобриха. В шоуто, което се излъчва в интернет, двамата показаха, че са заровили томахавките.
Дългия отговори на въпрос на арменеца защо не е семеен. „За да сключиш брачен съюз, трябва да си мотивиран и от другата страна“, поясни учиндолецът.

Той добави, че до него трябва да стои жена, която притежава достатъчно качества.

„Искал съм да се оженя, не съм успял. Така е станало. Ще стане това, което има да става“, добави още Слави Трифонов, но не поясни за коя жена говори.

Той добави, че Маги е изключително широко скроена личност и не скри, че някога са гледали филми по цяла нощ и след това са ги обсъждали.

„Има прекрасно семейство за разлика от мен. Не го отричам. Винаги съм бил прекрасно посрещнат там“, заяви Слави и добави, че всичко, което са си казали, вече е останало в миналото и сега двамата могат да правят много неща заедно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар