Двойникът на Парцалев издъхна след инфаркт

Гласувайте за статията

Масивен инфаркт покоси двойника на Парцалев

Масивен инфаркт е убил Николай Вълчев, който бе популярен като двойник на великия комик Георги Парцалев, научи „Уикенд”. Бургазлията нашумя преди няколко години като дубльор на звездата на социалистическия хумор в рекламен клип, сниман от режисьора Андрей Слабаков. Николай е издъхнал на 60 години в дома си в началото на седмицата.

От години Вълчев страдал от разширени вени на крака. Вероятно откъснат тромб е запушил коронарните съдове и това е довело до инфаркта, коментират негови съседи от квартал „Крайморие” в морския крад. Заради извънредната ситуация в страната, погребението преминало в тесен кръг. Опечалените спазвали необходимата дистанция от 2 метра разстояние помежду си.

Снимка: ХотАрена

Малцина знаят, че приликата между Николай и звездата от Левски никак не е случайна. Двамата били трети братовчеди. „Малкият Парцалев – така ми викаха всички, не ми казваха Николай или Ники”, разказвал е двойникът на комика. Когато се явил на кастинга за двойник на Парцалев за снимките на рекламния клип, всички останали кандидати се отказали.

Дълги години Николай Вълчев работел като сервитьор в заведение на главната улица в квартала. Заради поразителната прилика с легендарния комик, той станал популярен като Чичо Манчо.

Много от клиентите, на които сервирал искали да се снимат с него. Той бил голям добряк, бохем и запален рибар. Очаквал скоро да се пенсионира и да получава немска пенсия, тъй като дълги години работил зад граница. Мечтата му била да си купи лодка и да лови риба по цял ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар