Виктория и Дейвид Бекъм разгневиха британците (Вижте как ги ядосаха)

Гласувайте за статията

Виктория и Дейвид Бекъм избягаха от Лондон

Виктория и Дейвид Бекъм разгневиха британците. Заради коронавируса те решиха да напуснат Лондон заедно с децата си. Така семейство Бекъм се изолира в разкошното си крайградско имение за 6 милиона паунда в Котсуолд.

Къщата на Дейвид и Виктория разполага с всичко необходимо, за да не се отегчават звездите по време на карантината. Тя е заобиколена от голяма територия, където всички могат да се разхождат на воля и да наслаждават на природата.

Подобно на повечето знаменитости, и семейството на Дейвид Бекъм не спира да споделя кадри от своето ежедневие в социалните мрежи. А с това те бързо си навлякоха гнева на британците, пише „Daily Star“. Съдейки от публикациите им в социалната мрежа Инстаграм, животът под карантина на село си е истински купон.

Дейвид и децата готвят заедно всеки ден, а Виктория тренира онлайн с гуруто Трейси Андерсън. Чистият въздух и слънчевото време си казват своето и цялото семейство е в отлично настроение. Съседите на семейство Бекъм обаче не споделят ентусиазма им. Местните се оплакват, че има вероятност знаменитостите да са донесли вируса от столицата и открито демонстрират враждебността си.

„Семейство Бекъм и всички тези звезди постъпват много егоистично, самоизолирайки се в провинцията“, възмущава се служител на местния месарски магазин. „В социалните мрежи се хвалят с безупречните си крайградски имения и колко добре си прекарват времето, но в действителност просто се опитват да ни натрият носа. Бекъм и другите известни личности се държат глупаво, безотговорно и грубо“, добавя друг.

„Дейвид и Виктория демонстрират просперитета си. И то в момент, в който милиони хора изпитват финансови затруднения поради пандемията от коронавирус“, отбелязва трети.

Виктория и Дейвид Бекъм разгневиха британците сн. Инстаграм

Виктория и Дейвид Бекъм разгневиха британците сн. Инстаграм

В допълнение, съседите на известното семейство се притесняват, че ако са заразени, звездите могат да изискат специално лечение, заради което да пострадат възрастните хора и пациентите с влошено здраве, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар