Фенове шашнати от новото лице на Мария Илиева!

Докато почти всички българи седят затворени по домовете си и спазват социална изолация, Мария Илиева изглежда използва времето, за да се разкрасява. И то не като бърка вкъщи домашни маски за хубава кожа, а като лежи активно под скалпела на специалистите. [caption id="attachment_624874" align="aligncenter" width="300"]Мария Илиева Мария Илиева изглежда доста по-различно от преди[/caption] Преди дни певицата се появи в социалните мрежи с лице, което е трудно за разпознаване. За да не губи връзка с феновете, Мария Илиева направи пряко включване от профила си в Инстаграм с предложение да й задават въпроси, на които тя да отговаря.

Ако обаче не беше характерният й глас, който няма как да бъде сбъркан, голяма част от хората нямаше и да се сетят точно кой седи пред тях. Новото лице на звездата има нещо общо с оригиналния й вид, но това нещо е много малко.

Промяната на първо място е видима в нейните очи, които внезапно са станали огромни. Мария никога не се е славела с кой знае колко големи очи – факт, който обикновено компенсира с добър грим и изкуствени мигли. В последните й домашни клипчета обаче те по необясним начин са започнали да изглеждат и по-големи, и по-отворени. А изпълнителката е изоставила своя характерен премрежен поглед с полузатворени очи, с който години наред прикриваше своя малък недостатък. Голяма промяна личи и в овала на нейното лице. Скулите изглеждат по-изпъкнали и изразени, което създава оптическа измама, че брадичката е по-изострена в сравнение с преди. Този ефект се подчертава от прическата, която певицата избра за виртуална среща със своите фенове – чуплива коса, спускаща се от двете страни на лицето й.

Тя очевидно е правена при фризьор, което поставя под съмнение идеята, че звездата спазва социална изолация, като седи затворена в дома си. Това са най-новите промени във външния вид на Мария Илиева, но не и единствените.

Както „Уикенд” писа преди време, в деколтето на звездата също личи намеса на пластичен хирург, тъй като гръдната й обиколка след раждането съществено се различава от тази преди бременността. На този фон обаче феновете се интересуват най-много от устните на изпълнителката. В най-новия й разговор с тях беше зададе директен въпрос: „Имаш ли хиалурон в устните?”. Без дори да се замисли, певицата каза: „Нямам!”. И обясни, че дължи сочността им на своя баща, който бил много красив мъж. Според много специалисти обаче при внимателно вглеждане се открива разлика между вида на устните й сега и в началото на нейната кариера. Само че корекциите са правени умело, професионално и така, че да не бият на очи, а само да подчертават естествената красота на брюнетката.

Освен за хиалурона, тя сподели и за начина си на хранене в момента. Оказва се, че звездата е изоставила всякакви диети и си хапва, колкото й душа иска. Менюто й изобилствало от калорична храна, но Мария не се притеснявала от неизбежното напълняване.

Както изглежда, тя не си прави труда и да спортува. Единственото движение, което практикува, било танците пред огледалото с малкия й син Александър, пише вестник "Уикенд".