Бойко Кръстанов поддържа форма и обикаля с велосипед! (виж тук)

Гласувайте за статията

Бойко Кръстанов поддържа формата си с велосипед и не му пука, че не се вози на тузарска кола!

Бойко Кръстанов пет пари не дава за луксозния живот на известните. Макар че вече е звезда, 32-годишният актьор изглежда предпочита по никакъв начин да не променя живота си.

Бойко Кръстанов

Бойко Кръстанов си ходи с колелото и пет пари не дава, дори поддържа формата си

Вместо да пътува с градския транспорт или с такси, Гомез от новия български сериал „Съни бийч” обикаля столичните булеварди на колело, видяха папараците на вестник „Уикенд”.

Бойко върти педалите и не помисля за кола, нито за мотор. Така по време на извънредното положение, когато фитнес салоните са затворени, Кръстанов поддържа формата си.

Освен това спестява и по някой лев. Гардеробът на Бойко не се е променил особено. Той все така предпочита спортните дрехи и гуменките, а багажът си носи на гръб в огромна раница.

Вместо предпазна маска, актьорът носи само тъмни слънчеви очила. Бойко слезе от велосипеда само, когато наближи Малък градски театър „Зад канала”.

Актьорът е част от трупата, но заради отменените представления, вратите на храма на Мелпомена са затворени до 13 май. Затова Кръстанов спря единствено, за да разгледа залепените афиши. После отново се метна на колелото и продължи по бул. „Мадрид”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар