Щерката на Анелия копие на баща си Коко Динев! (ето как изглежда без външни намеси)

Ето я истинската Ивон Динева, щерката на Анелия е копие на баща си Коко Динев
0

Ето я щерката на Анелия – Ивон Динева като по-малка и без никакви външни намеси!

Дъщерята на Анелия от години възмущава със скандалния си външен вид, корекциите по лицето си и външния си вид. 16-годишната Ивон Динева прилича по-скоро на наборка на майка си, отколкото на непълнолетна девойка.

Анелия
Ето я истинската Ивон Динева, щерката на Анелия е копие на баща си Коко Динев

Натъкнахме се на нейна снимка от преди 3 години. Външният вид на момичето няма нищо общо със сегашния й. Сами преценете дали детето на Анелия е претърпяло доста корекции.

Устата на момичето е уголемена, носът изтънен и е с поне 20 кг по-слаба, цитира hotnews.bg. Тя дължи вталяването си на жестоки диети и фотошоп за последните 4-5 килограма от отслабването си.

Ивон Динева, както и майка й Анелия търпят жестоки критики заради начина, по който изглежда девойката. Според фенове тя отдавна е минала границата на естетиката и е изглеждала далеч по-добре преди хирургичните намеси.

Припомняме, че Ивон е плод на любовта на Анелия и бизнесмена Коко Динев, който напусна майката на първородната си рожба и след това се залюби с колежката й Емилия, а в последствие напусна и нея.

За сметка на това пък тя откри щастието и любовта в лицето на мъжа си Жорж Башур, който си я глези като истинска принцеса.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.