Горкото бебе: Наталия Кобилкина говори за орална любов пред невръстния си син! (виж тук)

Горкото бебе: Наталия Кобилкина говори за орална любов пред невръстния си син! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина дудне за орална любов пред сина си!

Ще не ще, невръстният Филип става пряк свидетел на лекциите, които знаменитата му майка Наталия Кобилкина изнася по интернет на десетките си последователки, желаещи да станат съвременни гейши.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина плещи за орална любов пред сина си

Напук на Ковид-19, хитрата рускиня обяснява как се прави поза „69”, така че да бъдат задоволени максимално и двамата партньори и какви са тънкостите на аналното проникване, пише вестник „Уикенд“.

В стаята, от където върви излъчването на живо е и малкият наследник, който не спира да реве, докато родителката му говори за френска любов, различни секс мурафети и „виртуалния гейша маратон”, който щяла да стартира наскоро.

„Аз не вярвам във вируси. Вярвам във вибрация. Ако човек живее на високи честоти, нищо не може да го събори. Ниската вибрация води до болести, а те идват от вътре, от душата на човек. Тялото ни носи всички видове рак, грипове и гъбички. Когато живеем неправилно, ние ги събуждаме.

Реших да направя триседмичен семинар за гейши, докато сме под карантина. Първата седмица лекциите ще са безплатни. Втората и третата на максимално ниската цена – 69 лева. Давам ви знания, които ще трансформират живота ви. Ако направя всичко безплатно, вие няма да го оцените и няма да можете да се развиете.

Не бива да работа без пари, защото получавате наготово нещата от мен. Ето, сега всичко е затворено и маникюрът започва да се срива. Магазините за гримове също са затворени – това е ужасно.

Но аз няма да се срина! Седя си вкъщи и работа от нас, защото така пожела съпруга ми и защото уважавам неговото решение”, хвали се Наталия Кобилкина.

Кобилкина разсъждава и по темата, защо много хора предпочитат да живеят с животни вместо да си търсят другари в живота.

Сексоложката стига до извода, че това е така, защото не умеят да влизат в контакт със срещуположния пол или пък се впускат в интернет връзки, които не водят до истинска интимна близост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар