Меган Маркъл заплашва принц Хари с развод? (Вижте какво поиска от него актрисата)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл заплашвала Хари с развод, ако не си присади коса

Трагикомичен слух обикаля американските таблоиди. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл заплашила съпруга си с развод, ако не се подложи на терапия за присаждане на коса.

Американските сайтове за светски клюки твърдят, че Меган не била никак щастлива, че Хари оплешивява. Това е наследствена черта на британския кралски двор за жалост. Принц Филип рано загуби косата си, а Чарлз също има плешиво теме. Уилям също остана без коса, въпреки че всички вярваха, че е наследил гените на Даяна. Но за съжаление и той оплешивя като баща си и вече дори се шегувал с Кейт, че смята да си обръсне главата.

Хари има същия проблем като баща си и брат си, но има и доста взискателна съпруга. И след като започна да оплешивява година след сватбата, Меган заплашила с развод, ако не си присади коса, твърди американският „Глоуб“.

Меган силно се разстроила от факта, че напоследък косата на Хари капе все по-бързо. Той продължава да се радва на гъста брада, но за жалост темето му олисява. А взискателната херцогиня никак не искала съпругът й да сподели съдбата на брат си — принц Уилям. И на шега го заплашила, че ще го зареже, ако не си присади коса.

Всъщност, за Меган е нормално да има подобни изисквания към съпруга си. Дълги години тя самата се подчинява на суровите порядки на Холивуд за красота и вечна младост. Американската актриса е свикнала с идеалите и очакванията наложени от света на киното и за нея е естествено да се придържа към тях.

Меган Маркъл заплашила Хари с развод, ако не си присади коса сн. You Tube

Меган Маркъл заплашила Хари с развод, ако не си присади коса сн. You Tube

И въпреки че мнозина критици я порицаха за това нейно поведение, други я защитават. А трети отказват изобщо да повярват, че херцогинята е казала подобно нещо на съпруга си.  Но дори и да е така, Меган е принудена да живее с нормите на Холивуд, особено ако иска да успее там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар