Христо Терзийски и Ивайло Иванов с извънредни разкрития за кървавата драма във Велинград!

Гласувайте за статията

Навръх Цветница във Велинград бяха открити телата на самоубилия се Велко Клешков и убитите от него съпруга и син!

Директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски направи извънредни разкрития за кървавата драма.

Христо Терзийски и Ивайло Иванов

Христо Терзийски и Ивайло Иванов с нови разкрития за кървавото меле във Велинград

„Колегите са се отзовали незабавно, но най-вероятно е отключена агресия при неизяснени обстоятелства. Основната версия, по която работим, е за две убийства и едно самоубийство. Следствените действия продължават“, увери гл. комисар Терзийски.

Той обобщи случая като „голяма семейна трагедия“ и допълни, че в семейството никога не е имало сигнал за домашно насилие.

„Нещо е отключило агресията на инструктора по плуване от Велинград, който уби съпругата и сина си. Няма обаче външна намеса“, каза по bTV главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

„Сигурно е, че 68-годишният мъж е намушкал с нож съпругата си и техния син, а след това се е самоубил. Нашата работа продължава. Надявам се да разберем каква е причината. Може да е психическо заболяване. За съжаление той е мъртъв! Има събрани доказателства, но не мога да ги коментирам“, добави Иванов.

Той отрече напълно версията, че коронавирусът има нещо общо със случилото се.

Велко и жена му са били инструктори по плуване. Хората, които са ги познавали, са потресени и шокирани, тъй като описват семейството като добро и за пример.

„Имаме значително понижение в битовата престъпност. Намалели са кражбите, грабежите и убийствата. Това не ни успокоява. Продължаваме да си вършим работата, защото не знаем в кой момент престъпниците може да се активират отново“, заяви Ивайло Иванов, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар