Ще отложат ли финала на „Гласът на България“? Преглеждания: 1162

Не е ясно кога ще е финалът на шоуто
0
Сегашните епизоди на „Гласът на България“ са заснети още преди Нова година

Кой ще победи в „Гласът на България“, може да стане ясно чак наесен – пише в. „Уикенд“. Епизодите на шоуто, които Би Ти Ви излъчва в момента, са заснети още преди Нова година. Тогава са направени кастингите на тъпмо, вокалните дуели, репортажите, интервютата с участниците и журито и всичко останало, което ще се излъчва до четвъртфиналите. Материалите са снимани, монтирани и подготвени за ефир още преди коронавирусът да стигне до България – отбелязва изданието.

От четвъртфиналите обаче трябва да започнат концерти на живо пред публика. Поне засега осъществяването им е невъзможно, тъй като предполага събирането на прекалено много хора на едно място. Няма как да се направят тестове за коронавирус на всички участници, членовете на екипа и хората в залата. Ако пък някой от талантите се окаже заразен, той ще бъде лишен от шанса си да продължи напред в състезанието, тъй като ще го поставят под карантина.

Ето защо се обмисля предаването да направи дълга пауза и да се възстанови наесен, ако дотогава е овладяна опасността от заразата. Едва тогава телевизията ще може да организира концерти на живо, на които да бъде излъчен победителя. От Би Ти Ви все още не казват официално какви са плановете им.

Оценете този post
Не е ясно кога ще е финалът на шоуто

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.