Любовен триъгълник в „Гласът на България“ Преглеждания: 3745

Джулия сама призна, че си пада по Тино
0
Италианката Джулия се вклинява в любовната двойка Тино и Мила Роберт

Италианката Джулия, която бе сред последните участници в кастингите на „Гласът на България“, се намърка в любовта на Мила Роберт, дъщеря на Ваня Щерева, и певеца Кирил Хаджиев-Тино – пише в. „Уикенд“. Известният като най-дълбокият глас от миналогодишното издание на музикалното предаване се е оплел в любовна афера с младата красавица от Мантуа, Северна Италия – отбелязва изданието.

21-годишната Джулия Каваньоли разглеждала видеа от предишни предавания и така попаднала на Тино, като била впечатлена от вълнуващия вокал и красотата му като мъж. Напористата италианка открила профила му в социалната мрежа и директно го атакувала там. Така сложила начало на пламенна кореспонденция между тях.

По сходен начин пламнала любовта и между Тино и Мила. Русокосата изпълнителка случайно го чула в шоуто и била заинтригувана от неговия глас. Първата им среща била в столичен клуб. Двамата открили, че имат много общи неща, и усетили, че има силна химия помежду им.

Джулия сама призна, че си пада по Тино

На участието си Джулия разкри, че двамата с Тино са поддържали връзка по интернет и именно той я е накарал да се яви на кастингите. В музикалното риалити Джулия спечели сърцето на Графа с изпълнение на „Адажио“ и запълни последното свободно място в неговия отбор. На талантливата италианка предстои да мери сили на двубоите.

Оценете този post

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.