Невероятно, но факт! ВИП Брадър се завръща в ефира с гръм и трясък Преглеждания: 854

Всички участници ще минат през тест за коронавирус
0
Оценете този post

Всички участници ще минат през тест за коронавирус

Култовото риалити ВИП Брадър се завръща с гръм и трясък в родния тв ефир.

Несъмнено по време на извънредно положение в страната подобни новини са меко казано бомбастични!
Вероятно причината за неочакваното решение на Нова тв, е фактът, че това е единствения тв формат, в който социалната изолация е до пределна степен. По всяка вероятност към днешна дата изглежда досущ като наръчник по оцеляване.

ВИП Брадър
Всички участници ще минат през тест за коронавирус

Според информациите участниците, които ще влязат в новата къща наесен, ще минат през тестове за COVID-19. Само така от екипа на формата могат да са сигурни, че всички участници са здрави, пише „Уикенд“.

Припомняме, че след 10 години в ефир миналата година „ВИП Брадър“ отстъпи своето запазено място в Нова тв на шоуто „Игри на волята“. То се оказа не по-малко успешно, но пък разбира се – не толкова, колкото Брадъра. И всъщност пандемията заради коронавируса е тази, която поне засега замразява плановете си за нов сезон.

Причината за това решение е, че подобно риалити изисква прекалено дълги кастинги, през които минават много участници от всякакви социални, възрастови и етнически групи. Това прави невъзможно спазването на социална изолация и дистанция, препоръчани от щаба на ген. Мутафчийски и правителството. За момента подобен кастинг представлява твърде голям риск за здравето на екипа, а и за самите участници, смятат в Нова тв.

Далеч по-лесно за осъществяване и снимане се оказва риалитито ВИП Брадър. При него кастинги може и да няма, тъй като става въпрос за подбор на популярни хора. Този подбор може да стане чрез чатове и телефонни разговори.

И за да се спазят мерките докрай, всички участници в следващия сезон на ВИП Брадър ще минат през тест за коронавирус точно преди влизането си в Къщата. След това те няма да имат никакъв физически контакт с външния свят и на практика ще бъдат под карантина.
Новите стари водещи на ВИП Брадър най-вероятно ще продължат да бъдат Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.