Слави Трифонов получи изненадващо жесток удар

Гласувайте за статията

Бомбата избухна и то с невиждана сила

Тази вечер шоуменът Слави Трифонов получи изненадващ и в същото време доста жесток удар.

Голямата бомба между Маги Халваджиян и Слави Трифонов избухна и то с невиждана сила!

В предаване на живо двамата продуценти застанаха очи в очи и се почнаха така, както само те могат.

Слави Трифонов

Бомбата избухна и то с невиждана сила

И ако Маги Халваджиян се придържа към добрия тон и леките закачки, то Слави Трифонов го нападна още в самото начало.
„Подстрижи се най-после, бе, човек!“, изригна Слави Трифонов.
Маги Халваджиян на свой ред не му остана длъжен и го затапи с репликата „Ще се подстрижа, когато ти си пуснеш коса!“

„А защо си с очила? Хем си с някаква странна коса, хем с коса.. И на въпрос дали си приличаме?! Мога ли да си приличам с човек, на когото му викат Маги. А брат ти е Джуди?! Все едно на мен да ми викат Сиси“, опита се отново арогантно и безцеремонно да го подхване Слави Трифонов.

Дългия си намери майстора

Както се казва обаче, номерът му не мина, защото Маги Халваджиян не само, че не трепна, но и се разсмя. В крайна сметка не постигнаха консенсус по темата.
„Ела при мен, защо си в Нова тв. Нали си смел, напусни Нова телевизия, махни „Капките“, продължи да хвърля бомбастични изказвания Слави Трифонов на въпроса за свободата в медиите.

„Ти ще ми платиш, нали си арменец. Застани до свободния трудолюбив продуцент!“, продължи в същата стилистика Дългия. „Там, където има да казваме нещо, си го казваме – в „Господарите“. И както виждаш „Господарите“ не са вече по телевизията, а по интернет. Защото обичаме да казваме нещата такива, каквито са.

А ти защо си тръгва от bTV, не те изгониха?“, не му остана длъжен Халваджиян и натисна спусъка на словото. „Защото не се чувствам свободен. В bTV няма свобода! Те са част от мисирките, а аз не ща да съм мисирка!“, заяви Дългия, който явно се усети, че е прекалил с липсата на такт, и зави в друга посока:

„Имали сме някакви спорове с Халваджиян. Той е изключително широкоскроена личност. Навремето сме гледали филми по цяла нощ, за да ги обсъдим. Има прекрасно семейство, за разлика от мен. Не го отричам. Винаги съм бил прекрасно посрещнат там, после са се случили някакви неща, това е. Каквото се е случило, случило се е. Сега сме се сдобрили… Заедно можем да направим много неща!“, заключи Трифонов, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар