Петя Дикова е съсипана

Гласувайте за статията

Щерката на Сашо Диков бе разтърсена от огромна трагедия

Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова, е съсипана.

Тя не е на себе си заради една огромна трагедия, която разтърси не само нея, но и всичките й колеги в bTV.

Петя Дикова

Щерката на Сашо Диков бе разтърсена от огромна трагедия

Тв водещата, която в момента е в отпуск по майчинство, просто не може да преодолее загубата на свой много близък човек.
Става дума за отишлия си без време Емил Дилчев, който е и продуцент на предаването „Cool…T“. Припомняме, че именно Петя Дикова бе водеща на предаването, преди да роди. Към днешна я Поли Гергушева.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков е неутешима за големия си приятел. Той напусна този свят на едва на 42 години от скоротечен рак. Думите на Петя Дикова в социалната мрежа предизвикаха нещо невероятно.

„Той беше най-близкият ми приятел в телевизията. Само с него можех да се смея и с глас, и със сълзи. Когато ми се обаждаше в последните месеци, знаех, че пак ще ме разсмее и с нетърпение чаках следващата ни среща… Емо е изключителен!

Той е един от най-добрите и деликатни хора в тази сурова професия. Той направи някои от най-добрите и ексклузивни интервюта с български звезди. Вярвахме, че за да ви показваме нещо, значи то е интересно.

Затова и завършвахме така предаването Cool…T, което той създаде преди 7 години. Емо ме научи на много ценни истини за живота, за занаята ни, за българската естрада.

В последния ни разговор по телефона ми даде и един от най-ценните житейски съвети, който обещавам да спазя“, написа Петя, за да се сбогува с продуцента на предаването си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар