Ирена Милянкова раздели 6-те си деца

Ирена Милянкова със втория си съпруг Никола
0

Ирена Милянкова и вторият й съпруг Никола Чолаков имат общо 8 деца

Многодетната майка Ирена Милянкова, която е родила 6 деца от 1 до 18-годишна възраст, не смогва с отглеждането им по време на извънредната ситуация – пише в. „Уикенд“. За да може да се справи, тя е изпратила двете най-големи хлапета при баща им Росен Чолов, призна тя в тв интервю.

При скандалния бизнесмен са заживели 18-годишната Мелани и по-малкият й брат Уилям. Ученичката в 12-и клас се подготвяла за матури и Милянкова се притеснявала как ще се справи заради дистанционното обучение на всички ученици в момента – отбелязва изданието.

Ситуацията с многобройната челяд на Ирена Милянкова се усложнявала покрай обучението по интерент на малчуганите заради втория развод на бившия модел. 34-годишната Ирена се раздели с бащата на най-малките си две деца Никола Чолаков и остана съвсем сама с тях. Според мълвата брокерът на недвижими имоти я зарязал заради по-млада красавица. Помощ в отглеждането на децата понякога оказала и по-голямата й сестра Елица, която също живее в столицата, но самата тя е майка на 3 деца и нямала много свободно време. Затова от Разград пристигнала майката на сестрите Милянкови, която е учителка.

Въпреки че живее отделно от някои от децата си, Ирена следяла отблизо какво се случва в ежедневието им. Многодетната майка им помагала за домашните и заедно учели уроците им.[kkstarratings]

Ирена Милянкова със втория си съпруг Никола
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.