Децата на Румяна забраниха песните й заради Джорджия

Децата на Румяна забраниха песните й заради Джорджия
5 (100%) 1 vote
Кавър на „Две очи разплакани“ вбеси наследниците на покойната певица Румяна

Кавър на вечния хит „Две очи разплакани“ на покойната фолк певица Румяна от нейната колежка Джорджия вбеси наследниците на покойната звезда и многобройните й фенове – пише в. „Уикенд“. Емблематичната балада е авторска и е създадена през 1995 г., 4 години преди дългокосата изпълнителка да загине в катастрофа – отбелязва изданието.

21 години след смъртта на Румяна скандалната певица Джорджия направи запис на „Две очи разплакани“ и отприщи вълня от негативни коментари сред почитателите на покойната звезда. Факт е, че след трагичната смърт на певицата никой освен нейната дъщеря Марияна не посмя да изпълни вечния й хит.

Особено огорчени децата останали от коментари под изпълнението на Джорджия, че нейното изпълнение е много по-добро от оригинала.
„Наш дълг с брат ми е да защитаваме творчеството на мама и в никакъв случай да не оставяме някой да трупа слава чрез името на човек, който е имал музикално образование, създал е собствени песни, които 20 години след смъртта й продължават да се слушат“ – изрази позицията си щерката на Румяна.
Тя възнамерява да отправи покана до Джорджия, заверена при нотариус, чрез която да забрани изпълненията не само на „Две очи разплакани“, но и на останалите хитове на майка си.

Румяна остави редица хитове в попфолка

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар