Принц Хари плаща по 450 бона наем на месец

Въпреки страховитата пандемия в САЩ, медиите отвъд Океана продължават да се ровят в живота и парите на принц Хари и Меган Маркъл. Според анонимни източници, принцът плащал по 450 бона наем на месец за имението в Лос Анджелис, в което живеят с Меган, Арчи и антуража. И понеже това са луди пари дори за шестия в "опашката" пред английския трон, доста анализатори са убедени, че рано или късно херцозите на Съсекс ще се навият да продадат новата си марка на тези, които плащат най-добре. "Като нищо ще сложат името на сина си върху някой салам", язвителни са коментаторите край Темза за новия бранд Арчиуел. Пак според тях, всеки финансов проблем се забива като прът в колелото на любовта между Хари Меган.

Скандали

"Хари е наясно, че няма ли пари, няма и Меган", убедени са светските хроникьори. Кралският експерт Ричард Кей твърди пред "Дейли Мейл", че сметката за охраната на семейството е огромна и Хари в един момент няма да има достатъчно средства, за да я плаща. Кей твърди още, че по-малкият син на принцеса Даяна вече съжалява, че е напуснал семейството си и много иска да е край баща си и баба си. Меган Маркъл обаче била бясна от това негово желание и двамата постоянно се карали.

Графити

Междувременно стана ясно, че някои квартали в Лос Анджелис периодично осъмват с графити, посветени на Хари и Меган. Уличният художник Teachr1 е изобразил принца в син суитчър с надпис: "Запазете спокойствие и мийте ръцете си". Надписът напомня на фразата от агитационните платна във Великобритания от 1939-та година от началото на Втората световна война - "Запазете спокойствие и продължавайте да действате". [caption id="attachment_624703" align="aligncenter" width="300"]ринц Хари и Меган Маркъл с постоянни скандали сн. Инстаграм/ sussexroyal Принц Хари и Меган Маркъл с постоянни скандали сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Преди време друг художник, Пегас, изобрази Хари като Джеймс Дийн от "Бунтовник без кауза" в компанията на Меган. Според местните жители тъкмо рисунките приветстват херцозите с "Добре дошли в Ел Ей" и са своеобразен комплимент към тях за непосредственото им приобщаване към Града на Ангелите, предават от standartnews.com.

 
View this post on Instagram
 

Street art by @teachr1 #harry #graffiti #washyourhands #keepcalm #LA @sussexroyal

A post shared by Ashley James 74 (@ashley_james74) on