Кейт и Уилям в изолация с трите си деца (Как кралското семейство прекарва времето си?)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям със семейно парти за втория рождения ден на принц Луи

Както повечето хора по света, принц Уилям и Кейт Мидълтън са затворени вкъщи заради пандемията от коронавирус. Кралското семейство прекарва изолацията в Норфолк заедно с трите си деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. В момента училищата и детските градини са затворени, което означава, че малчуганите са 24/7 с мама и татко.

Според източник, близък до херцога и херцогинята на Кеймбридж, семейството се справя чудесно с изолацията. „Кейт пече и декорира торти с децата, за да ги забавлява. Кухнята винаги се превръща в истинска лудница, но пък е забавно“, казва той пред „US Weekly“.

Също така децата обичат да се разхождат из градината и да помагат на мама в засаждането на цветя. Най-вероятно Шарлот и Луи ще помогнат на Кейт да направи и специална торта за Луи, който навършва 2 години на 23-ти април. Партито за малчугана обаче ще трябва да бъде отменено заради Covid-19.

Все пак празненството няма да бъде напълно забранено. На него обаче ще присъства само семейството. Източникът допълва, че Кейт Мидълтън е много радостна, че децата се разбират толкова добре и не се влияят от изолацията. „Джордж помага на Шарлот с гимнастиката и двамата постоянно правят цигански колела или се опитват да ходят на ръце“.

Кейт и Уилям със семейно парти за рождения ден на принц Луи сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт и Уилям със семейно парти за рождения ден на принц Луи сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям също взима роля в отглеждането на децата. Той помага на съпругата си в обучителния период. Шарлот и Джордж в момента са преминали на онлайн уроци, както много други деца по света. Преди няколко дни пък херцогът и херцогинята на Кеймбридж изненадаха ученици и учители със специален видео разговор, чрез който искаха да разберат как те се справят със ситуацията, предават от tialoto.bg. Децата от своя страна изненадаха херцогинята като й подариха красив букет, макар и само виртуално.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар