Калин Врачански готов за брак и деца (Вижте какво сподели)

Калин Врачански готов за сватба и деца сн. hotarena.net
0

Калин Врачански вече е готов да създаде семейство

Калин Врачански е открил голямата любов и вече е готов да създаде семейство. „Открих голямата любов, да! Времето, в което живеем, кара всички хора да преосмислят приоритетите си, да оценят човека до себе си, семейството.

Аз никога не съм го главозамайвал, дори съм бил против брака, но в това време на изолация вече започнах да мисля да се оженя, както и за деца. Имам се и за готин вуйчо все пак“. С тези думи секссимволът на родната сцена потвърди уникалните кадри на топпапараците на „България днес“, които го щракнаха в компанията на тайнственото му гадже – Александра Стоянова. Тръпката между двамата личи отдалеч, а компания на влюбените прави любимото „бебе“ – кучето, порода кокер шпаньол на русокосата девойка, което и Врачански е осиновил като свое.

През цялото време, докато разхождат домашния любимец, Калин и Алекс показват, че са по-влюбени от всякога. Те си разменят целувки, държат се за ръце и са си напълно самодостатъчни. Актьорът и художничката стриктно изпълняват заповедите да не излизат навън освен с кучето и на пазар.

„Как си обяснявам това, което ни се случва? Ами, тези особени времена, които ни стигнаха, са сякаш възмездие да се замислим върху това какво сме причинили на природата. Както четох някъде: „Земята ни е изпратила по стаите, за да помислим върху поведението си“. Аз винаги съм бил „зелен“ и се опитвам да пазя околната среда“, категоричен е Врачански.

С любимата Александра го запознава моделката Диляна Попова, пише „България днес“. Тя често води момченцето си Борил в стаята за рисуване и релакс, където работи художничката. От дума на дума двете жени стават приятелки и често се виждат. На една такава среща, на която Попова е с Блатечки, а той пък с Калин, пламва любовта между Врачански и Александра. Оттогава двамата са неразделни.

Калин Врачански готов за сватба и деца сн. hotarena.net
Калин Врачански готов за сватба и деца сн. hotarena.net

За първи път двойката се показа в публичното пространство на премиерата на сериала „Господин Х и морето“. „Няма да ви кажа как се казва жената до мен. Само мога да споделя, че се чувствам безумно щастлив“, сподели тогава Врачански.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.